UNIKT FORMADE 
INLÄGG FÖR DIG

Vår resa började med en enkel vision - att förändra hur människor upplever fotkomfort. Sedan dess har vi ägnat oss åt att erbjuda skräddarsydda lösningar för att hjälpa människor att leva ett bekvämt och smärtfritt liv.
feetid-2-p-1080
custom1_f7c90016-7543-4067-aa64-aa59973e7bb7

vår mission

Vårt uppdrag är tydligt - att erbjuda skoinlägg av högsta kvalitet som är skapade med omsorg och expertis. Vi strävar efter att göra varje steg du tar till en njutning genom att erbjuda individanpassade innersulor som ger stöd och komfort för dina fötter.

OM OSS

Vår framgång beror på vårt dedikerade team av ortopedtekniker, utvecklare och kundsupport. Vi är stolta över vårt team och deras engagemang för att förbättra ditt fotvälbefinnande.
feetid-team-webp

VÅR EXPERTIS & ÅTAGANDE

FEET iD

Din resa med FEET iD slutar inte när du får dina första skoinlägg. Vi erbjuder en långsiktig lösning för ditt fotvälbefinnande genom att ditt unika avtryck sparas i ditt eget iD.

Ditt personliga fotavtryck lagras säkert hos oss, vilket gör det enkelt att beställa ytterligare innersulor när du behöver dem. Oavsett om dina skor ändras eller om du har nya fotrelaterade behov, är FEET iD här för att stödja dig på din resa mot optimal komfort och stöd. Så, oavsett om du vill njuta av omedelbar komfort eller investera i din framtida fotvård, är FEET iD din pålitliga partner som hjälper dig att ta hand om dina fötter på bästa möjliga sätt.

INSPIRATION I DIN INKORG

Gå med i vår klubb för att ta del av fantastiska erbjudanden.